Suunnittelupalvelu

Kodin sisustaminen on projekti, jossa täytyy huomioida kokonaisuus. Ja joskus kokonaisuuden hallinta tuntuu tuskastuttavalta vaihtoehtojen viidakossa, kun tuotteiden värejä, malleja, kuoseja ja ominaisuuksia löytyy loputtomiin. Tällöin sisustaja voi kaivata ulkopuolista apua sisustuksen suunnitteluuun, ja siksi meillä on olemassa Värimiehet Suunnittelupalvelu.

Suunnittelupalvelumme koostuu kolmesta eri vaihtoehdosta, joista voit valita juuri Sinulle sopivan vaihtoehdon:

1. Maksuton materiaalineuvonta
Materiaalineuvontamme on aina maksutonta ja sopii kaikenkokoisiin sisustushaasteisiin. Kysy myyjiltämme apua materiaalien valinnassa, he kertovat mielellään tuotteiden ominaisuuksista ja opastavat Sinua valitsemaan juuri tarpeisiisi sopivat materiaalit.

2. Pintamateriaalisuunnitelma
Pintamateriaalisuunnitelma tuo suunnitteluavun astetta pidemmälle - suunnittelijamme tutustuu kohteeseen ja etsii sopivimmat värit, kuosit ja materiaalit kohteeseen ja sovittaa valinnat saumattomasti yhteen. Ostaessasi suunnitelman sisältämät pintamateriaalit suoraan Värimiehiltä huomioimme tämän sekä suunnitelman että materiaalien hinnassa.

3. Viitteellinen sisustussuunnitelma
Suunnittelijamme luo kokonaisvaltaisen sisustussuunnitelman kohteeseen alkaen pintamateriaalien valinnasta ohjeistukseen kohteen kiinto-ja irtokalusteista aina tekstiili- ja pientuotevalintoihin saakka. Ostaessasi suunnitelman sisältämät pintamateriaalit suoraan Värimiehiltä huomioimme tämän sekä suunnitelman että materiaalien hinnassa.

Maksutonta materiaalineuvontaa tarjoamme vapaasti myymällämme aukioloaikoina, suunnitelijamme ovat paikalla Seinäjoen myymälässämme torstaisin klo 14-18. Kysy lisää  tai varaa aika suunnittelijalle p. 020-7497 620.

Huomaathan, että ensimmäinen, puolen tunnin mittainen kartoitusaika on aina ilmainen eikä kartoituksen varaaminen sitouta Sinua mihinkään.

Esimerkin suunnittelijoidemme kädenjäljestä näet tästä.