Forte-maalisarja

Julkaistu: 22.10.2020


Kovaa kulutusta kestävä vesiohenteinen maalisarja Colorialta


Ammattikunna ja kuluttajien vanha tuttu puolihimmeä Forte 20 on saanut rinnalleen uuden täyshimmeän Forte 4 ja himmeän Forte 7. Forte-maalisarja on vaativien tilojen luottokaveri eikä lannistu vaikeidenkaan maalausalustojen edessä. Se yllättää kulutuksen kestollaan ja vakuuttaa maalarinsa levitysominaisuuksillaan. Forte-sarjan maalit sisältävät tehokkaan homeenestojärjestelmän, joka suojaa maalipintaa mikrobeja vastaan niin julkisissa tiloissa kuin kotonakin. Maalit soveltuvat kodin seinäpinnoille sekä vaativiin käyttökohteissiin kuten pesutilat, porraskäytävät, koulut, sairaalat, hotellit ja erikoista hygieeniaa vaativat tilat. Maalien levittämiseen voi käyttää sivellintä telaa tai ruiskua. Forte-sarjan maalit ovat M1-luokiteltuja. Kun tarvitsen korkealuokkaista lopputulosta, äärimmäistä kestävyyttä ja pesunkestoa maalipinnaltasi, valintasi on Coloria Forte!

 

Forte 4
Täyshimmeä akrylaattipohja- ja pintamaali seinä- ja kattopinnoille sisätiloissa. Korkealuokkaisen sideaineen sekä kovan pinnan ansiosta maali ei liukene eikä pehmene tapetinkaan alla. Maalaustuoteryhmä 212, 314 ja 315 (Maalaus RYL 2012)  Riittoisuus 6-9m²/l. Pölykuiva n.30min, päällemaalattavissa n.2 tunnin päästä. Maalikalvo saavuttaa lopullisen kovuutensa 2-4 viikossa. Väri valkoinen (sävytettävissä vaaleisiin sävyihin, sävytarkkuus ei ole täydellinen). Pakkauskoot 2,7l. 9l. 18l.

 

Forte 7
Himmeä erikoisakrylaattimaali seinäpinnoille sisätiloissa. Tuotteella on erinomainen kuiva- ja märkätarttuvuus myös vaikeille alustoille. Maalaustuoteryhmä 314 ja 315 (Maalaus RYL 2012)  Riittoisuus 7-10m²/l. Pölykuiva n.30min, päällemaalattavissa n.2 tunnin päästä. Maalikalvo saavuttaa lopullisen kovuutensa 2-4 viikossa. Värit perusmaali A ja C. Pakkauskoot 0,9l. 2,7l. 9l. 18l.

 

Forte 20
Puolihimmeä erikoisakrylaattimaali seinäpinnoille sisätiloissa. Tuotteella on erinomainen kuiva- ja märkätarttuvuus myös vaikeille alustoille. Maalaustuoteryhmä 314 ja 315 (Maalaus RYL 2012)  Riittoisuus 7-10m²/l. Pölykuiva n.30min, päällemaalattavissa n.2 tunnin päästä. Maalikalvo saavuttaa lopullisen kovuutensa 2-4 viikossa. Värit perusmaali A ja C. Pakkauskoot 0,9l. 2,7l. 9l. 18l.

 

 

Forte Sensitive - vesioihenteinen, säilöntäaineeton ja VOC-vapaa maalisarja

Ainutlaatuinen, Suomessa sisäilma-asiantuntijoiden kanssa kehitetty täysin säilöntä- ja lisäaineeton sisämaalisarja. Maalin raaka-aineista yli 90% on kotimaista alkuperää. Forte Sensitivellä maalat turvallisesti ilman kemikaalipäästöjä. Tuotteiden raaka-aineita ja valmista tuotetta on testattu yhdessä LeadedPro -sisäilma-asiantuntijoiden ja jo altistuneiden kanssa, erittäin hyvin tuloksin ja käyttökokemuksin. Uudisrakentamisessa tuotteella estetään kemikaaliyliherkkyyksien syntyminen ja kehittyminen jo alkuvaiheessaq. Korjausrakentamisessa, home- ja kosteusvauriokohteissa tuote sulkee pinnan ertäen herkistävien kemikaalien haihtumisen huoneilmaan rakennismateriaaleista enää jatkossa. Maalien levittämiseen voi käyttää sivellintä telaa tai ruiskua. Forte Sensitive-sarjan maalit ovat M1-luokiteltuja, hajuttomia ja VOC-vapaita.

 

Forte Sensitive pohjamaali 
Täyshimmeä erikoisakrylaattipohja- ja pintamaali seinä- ja kattopinnoille sisätiloissa. Tuote sulkee alustasta sisäilmaan haihtuvat epäpuhtaudet ja haitalliset yhdisteet. Voidaan käyttää pohjamaalina tapetin alla. Soveltuu uusien ja aikaisemmin maalilla tai pinnoitteella maalattujen seinä- ja kattopintojen maaliksi puu-, hirsi-, paneeli-, rakennuslevy-, tasoite - ja kiviainespinnoille. Riittoisuus 5-8m²/l. Pölykuiva n.1h, päällemaalattavissa n.2 tunnin päästä. Maalikalvo saavuttaa lopullisen kovuutensa 2-4 viikossa. Väri valkoinen (sävytettävissä vaaleisiin sävyihin, sävytarkkuus ei ole täydellinen). Pakkauskoot 2,7l. 9l. 18l.

 

Forte Sensitive seinämaali
Puolihimmeä erikoisakrylaattimaali seinä- ja kattopinnoille sisätiloissa. Tuote omaa erittäin hyvän pesunkeston ja puhdistettavuuden. Soveltuu käytännössä kaikille uudille ja aikaisemmin käsitellyille rakennusmateriaalipinnoille. Hyviä käyttökohteita ovat myös toistuvaa pesua ja puhdistusta vaativat seinä- ja kattopinnat esim. lastenhuoneissa, keittiöissä, eteisissä, rappukäytävissä, konttoreissa, kouluissa ja päiväkodeissa. Riittoisuus 5-8m²/l. Pölykuiva n.1h, päällemaalattavissa n.2 tunnin päästä. Maalikalvo saavuttaa lopullisen kovuutensa 2-4 viikossa. Väri valkoinen (sävytettävissä vaaleisiin sävyihin, sävytarkkuus ei ole täydellinen). Pakkauskoot 2,7l. 9l. 18l.