Kotipesä-maalisarja

Julkaistu: 25.04.2018

 

Kotipesä - maalitilaston ykkönen!

Kotipesä-maalisarjasta löydät huippulaatuiset tuotteet puisille ulkopinnoille. Vesiohenteiset tuotteet kestävät hyvin säätä ja pitävät värinsä vuodesta toiseen. Ulkomaalaukseen Kotipesä on varma valinta!

Puu on kautta aikojen ollut suosituin talojen rakennusmateriaali. Perinteisessä suomalaisessa maisemassa komeilevat punaiset lautaverhoillut omakotitalot. Kaupunkialueille on myös alkanut nousta uusia puukerrostaloja. Puun eri käyttökohteet asettavat sen pintakäsittelylle useita haasteita. Pintakäsittelyn tulee suojata puuta lialta, sateelta, tuulelta, auringolta ja pakkaselta. Pinnan tulee säilyttää värinsä ja kiiltonsa vuodesta toiseen. Joissain kohteissa pintakäsittelyn tulee hengittää ja elää puun mukana, kun taas toisissa siltä vaaditaan hyvää peittokykyä kun pintoja huoltomaalataan. Kaikkiin näihin pintakäsittelylle asetettuihin haasteisiin vastauksen tarjoaa Kotipesä-maalisarja. Laadukkaat raaka-aineet tekevät Kotipesä-maalisarjan tuotteista pitkäikäisiä ja helposti maalattavia, ne soveltuvat niin ammattikäyttöön kuin kodin maalareillekin.

 

Kotipesä-talomaali

Vesiohenteinen, akrylattipohjainen puupintojen ulkomaali. Uusille ja aikaisemmin maalatuille puupinnoille, esim. ulkoseinille, räystäsalusille, vuorilaudoille ja ikkunapuitteiden ulkolaudoille. Talomaali soveltuu myös teollisesti pohjamaalatuille laudoille.
Maalaustuoteryhmä: 461 MaalausRYL 2012.
Kiiltoryhmä: 4, puolihimmeä.
Riittoisuus: Höylälauta 8m²/l, sahalauta 5m²/l.
Väri: Perusmaalit 1, 3 ja 5 (punainen). Sävytettävissä ulkomaalivärikarttojen sävyihin.
Pakkauskoot: 0,9l, 2,7l, 9l ja 18l. 

 

Kotipesä-peittosuoja

Vesiohenteinen akrylaattipohjainen peittosuoja ulkokäyttöön. Uusille tai aikaisemmin kuultavalla tai peittävällä puusuojalla käsitellyille puupinnoille esim. ikkunanpuitteet, vuorilaudat, seinät ja aidat. Ohuina kerroksina tuote soveltuu myös hirsipinnoille. Peittosuoja  muodostaa joustavan ja hengittävän, mutta kuitenkin puuta suojaavan pinnan. Peittosuoja jättää myös puun pintakuvion kauniisti näkyviin.
Maalaustuoteryhmä: 463 MaalausRYL 2012.
Kiiltoryhmä: 4, puolihimmeä.
Riittoisuus: Höylälauta 8-10m²/l, sahalauta 5-8m²/l.
Väri: Perusmaalit 1 ja 3. Sävytettävissä ulkomaalivärikarttojen sävyihin.
Pakkauskoot: 0,9l, 2,7l, 9l ja 18l. 

 

Kotipesä-kuultosuoja

Vesiohenteinen helposti siveltävä kuullote ulkokäyttöön. Uusille tai aikaisemmin kuullotteella käsitellyille puupinnoille, esim. seinät, ovet, aidat ja hirsipinnat. Kuullote soveltuu myös painekyllästetyille puupinnoille. Kuullote imeytyy puupintaan eikä muodosta yhtenäistä kalvoa, tämän vuoksi se onkin paras tuote hirsipinnoille. Kuullote suojaa puuta sään rasituksilta, hidastaen kosteuden ja auringon valon vaikutuksia.
Maalaustuoteryhmä: 481 MaalausRYL 2012.
Riittoisuus: Höylälauta 8-12m²/l, sahalauta 5-8m²/l.
Väri: Väritön. Sävytettävissä kuultavien värikarttojen sävyihin.
Pakkauskoot: 0,9l, 2,7l ja  9l