Pikahaku / Tarkennettu haku

Asuntomatot

Julkitilamatot

Seinäpäällysteet

Tekstiili- ja ruohomatot

Hitsauslangat

Kotiin tultaessa katse kiinnittyy usein ensimmäisenä lattiaan. Eteiseen astuttaessa kenkien mukanaan tuoma lika pysähtyy kura- tai ruohomattoon. Eteisen ja keittiön lattian materiaalilta vaaditaan myös helppohoitoisuutta ja kestävyyttä. Olohuoneeseen ja makuuhuoneisiin siirryttäessä lattian tulee tuntua mukavalta, pehmeältä ja lämpimältä jalan alla. Terassin lattiamateriaalilta vaaditaan hyvää säänkestöa ja nopeaa kuivumista. Näiden ominaisuuksien lisäksi mattojen tulee olla myös käytännöllisiä sekä jokaisen omaan makuun ja tilan tyyliin sopivia. Julkisissa tiloissa ja märkätiloissa lattiamateriaalien vaatimukset kasvavat. Matolta halutaan erityistä kestävyyttä ja vesitiiviyttä, ulkonäköä unohtamatta. Korkealuokkaiset materiaalit kestävät kovaakin kulutusta ja pesua, niin koulujen, liiketilojen kuin sairaaloidenkin lattioissa. Märkätiloissa materiaalien vesitiiviyden lisäksi niiden tulee olla hygieenisiä, turvallisia ja helppohoitoisia. Mattojen ja lattianpäällysteiden runsaasta kuosien ja värien valikoimasta löytyy varmasti jokaiseen kohteeseen ja makuun sopiva vaihtoehto!

Kodin tilojen vinyylimatot
Vinyylimatto on erinomainen valinta kodin tilojen lattiamateriaaliksi. Laajasta valikoimasta löytyy varmasti sopiva vaihtoehto jokaiseen makuun. Osassa malliston matoista on huopapohja joka vaimentaa tehokkaasti ääntä ja tuo lisämukavuutta. Korkealuokkaiset ja kestävät tekstiililaatat tuovat tilaan pehmeyttä. Vinyylimatot soveltuvat kaikkiin kodin kuiviin tiloihin.
+ Helppo asentaa
+ Hiljainen
+ Helppohoitoinen ja kestävä
+ Miellyttävä jalan alla
+ Laaja kuvio- ja värivalikoima

Julkisten tilojen lattianpäällysteet ja turvalattiat
Homogeeniset eli yksiaineiset lattiapäällysteet kestävät kovaakin kulutusta. Lattiat on helppoa asentaa joustavuutensa ansiosta. Niiden hoito ja puhdistus, niin koneellisesti kuin käsinkin, on helppoa ja nopeaa. Julkisten tilojen lattianpäällysteet soveltuvat erityisesti sairaaloihin, kouluihin sekä muihin julkisiin tiloihin. Turvalattioiden karkea pinta estää tehokkaasti liukastumista. Pintansa ja kestävyytensä ansiosta turvalattiat soveltuvat erinomaisesti suurkeittiöihin, pukuhuoneisiin ja muihin tiloihin joissa vaaditaan jalalle hyvää pitoa.
+ Turvallinen
+ Helppohoitoinen
+ Kestää kovaakin kulutusta ja pesua
+ Vesitiivis

Märkätilojen seinän- ja lattianpäällysteet
Märkätilojen materiaalien tärkein ominaisuus on vesitiiviys, tyylikästä ulkonäköä unohtamatta. Kylpyhuoneessa, yhdessä kodin tärkeimmässä tilassa, ei enää vain peseydytä, tilassa myös rentoudutaan ja virkistäydytään. Materiaalien valinnassa tyylin ja toimivuuden yhdistyminen korostuu.
+ Vesitiivis ja turvallinen
+ Helppohoitoinen
+ Hygieeninen
+ Laaja kuvio- ja värivalikoima
+ Helppo asentaa

Kura-, terassi- ja ruohomatot
Ulko-oven sisä- ja ulkopuolella kuramatto tai ruohomatto on paras apu lian pysäyttämiseksi. Matot keräävät tehokkaasti ulkoa kenkien mukana kulkeutuvaan likaa, hiekka ja kosteutta. Matot on heppo pitää puhtaana, eivätkä ne päästä kosteutta lävitseen. Terassimatto on mukavan pehmeä jalan alla. Matto päästää veden lävitseen ja siksi se kuivuu nopesti.
+ Soveltuu eteiseen tai terassille
+ Kuivuu nopeasti
+ Pysäyttää lian ja hiekan
+ Helppohoitoinen ja kestävä
+ Miellyttävä jalan alla

Julkisten tilojen käyttöluokat
KL31 = Kevyt käyttö, esim. oleskelutilat ja hotellihuoneet.
KL32 = Normaali käyttö, esim. luokkahuoneet ja pienet myymälät.
KL33 = Kova käyttö, esim. käytävät ja toimistot.
KL34 = Erittäin kova käyttö, esim. sairaalat ja suurkeittiöt.

Ftalaatiton: Ei sisällä elimistölle haitallista ftalaattia.

M1: Rakennusmateriaalien päästäluokka M1 kertoo tuotteen vähäpäästöisyydestä hyvän sisäilman laadun kannalta.

GUT: Saksalainen GUT-sertifikaatti vastaa kriteereiltään kotimaista M1 -luokitusta.

Paloluokka Bfl - S1: Luokkaan kuuluvat tarvikkeet, joiden osallistuminen paloon on hyvin rajoitettua. Tuotteen savuntuottavuutta on rajoitettu.
Paloluokka Cfl - S1: Luokkaan kuuluvat tarvikkeet, joiden osallistuminen paloon on rajoitettua. Tuotteen savuntuottavuutta on rajoitettu.