Matot

Asuntomatot

Asuntomatot

7 %t_products_many%

Tutustu tarkemmin
Julkitilamatot

Julkitilamatot

12 %t_products_many%

Tutustu tarkemmin
Seinäpäällysteet

Seinäpäällysteet

1 %t_products_many%

Tutustu tarkemmin
Tekstiili- ja ruohomatot

Tekstiili- ja ruohomatot

7 %t_products_many%

Tutustu tarkemmin
Hitsauslangat

Hitsauslangat

72 %t_products_many%

Tutustu tarkemmin

Kotiin tultaessa katse kiinnittyy usein ensimmäisenä lattiaan. Eteiseen astuttaessa kenkien mukanaan tuoma lika pysähtyy kura- tai ruohomattoon. Eteisen ja keittiön lattian materiaalilta vaaditaan myös helppohoitoisuutta ja kestävyyttä. Olohuoneeseen ja makuuhuoneisiin siirryttäessä lattian tulee tuntua mukavalta, pehmeältä ja lämpimältä jalan alla. Terassin lattiamateriaalilta vaaditaan hyvää säänkestöa ja nopeaa kuivumista. Näiden ominaisuuksien lisäksi mattojen tulee olla myös käytännöllisiä sekä jokaisen omaan makuun ja tilan tyyliin sopivia. Julkisissa tiloissa ja märkätiloissa lattiamateriaalien vaatimukset kasvavat. Matolta halutaan erityistä kestävyyttä ja vesitiiviyttä, ulkonäköä unohtamatta. Korkealuokkaiset materiaalit kestävät kovaakin kulutusta ja pesua, niin koulujen, liiketilojen kuin sairaaloidenkin lattioissa. Märkätiloissa materiaalien vesitiiviyden lisäksi niiden tulee olla hygieenisiä, turvallisia ja helppohoitoisia. Mattojen ja lattianpäällysteiden runsaasta kuosien ja värien valikoimasta löytyy varmasti jokaiseen kohteeseen ja makuun sopiva vaihtoehto!

Vinyylimatot
Vinyylimatto on kestävä valinta lattiamateriaaliksi. Osassa malliston matoista on tekstiilipohja, joka vaimentaa tehokkaasti ääntä ja tuo lisämukavuutta. Korkealuokkaiset ja kestävät tekstiililaatat tuovat tilaan pehmeyttä. Vinyylimatot ja tekstiililaatat soveltuvat kaikkiin kodin kuiviin tiloihin.
+ Helppo asentaa
+ Hiljainen
+ Helppohoitoinen ja kestävä
+ Miellyttävä jalan alla
+ Laaja kuvio- ja värivalikoima

Julkisten tilojen lattianpäällysteet ja turvalattiat
Homogeeniset eli yksiaineiset lattiapäällysteet kestävät kovaakin kulutusta. Niiden hoito ja puhdistus, niin koneellisesti kuin käsinkin, on helppoa ja nopeaa. Julkisten tilojen lattianpäällysteet soveltuvat erityisesti sairaaloihin, kouluihin sekä muihin julkisiin tiloihin. Turvalattioiden karkea pinta estää tehokkaasti liukastumista, minkä ansiosta ne soveltuvat erinomaisesti suurkeittiöihin, pukuhuoneisiin ja muihin tiloihin joissa vaaditaan jalalle hyvää pitoa.
+ Turvallinen
+ Helppohoitoinen
+ Kestää kovaakin kulutusta ja pesua
+ Vesitiivis

Märkätilojen seinän- ja lattianpäällysteet
Märkätilojen materiaalien tärkein ominaisuus on vesitiiviys. Yhtenäisten päällystepinnat on myös erittäin helppo pitää puhtaana.
+ Vesitiivis ja turvallinen
+ Helppohoitoinen
+ Hygieeninen
+ Laaja kuvio- ja värivalikoima

Kura-, terassi- ja ruohomatot
Ulko-oven sisä- ja ulkopuolella kuramatto tai ruohomatto on paras apu lian pysäyttämiseksi. Matot on heppo pitää puhtaana, eivätkä kumipohjaiset matot päästä kosteutta lävitseen. Terassimatto on mukavan pehmeä jalan alla. Matto päästää veden lävitseen ja kuivuu siksi nopesti.
+ Soveltuu eteiseen tai terassille
+ Kuivuu nopeasti
+ Pysäyttää lian ja hiekan
+ Helppohoitoinen ja kestävä
+ Miellyttävä jalan alla

Käyttöluokat
KL31 = Kevyt käyttö, esim. makuuhuoneet
KL32 = Normaali käyttö, esim. oleskelutilat
KL33 = Kova käyttö, esim. käytävät ja toimistot.
KL34 = Erittäin kova käyttö, esim. sairaalat ja suurkeittiöt.

Ftalaatiton: Ei sisällä elimistölle haitallista muovin pehmennintä ftalaattia.

M1: Rakennusmateriaalien päästäluokka M1 kertoo tuotteen vähäpäästöisyydestä hyvän sisäilman laadun kannalta.

GUT: Saksalainen GUT-sertifikaatti vastaa kriteereiltään kotimaista M1 -luokitusta.

Paloluokka Bfl - S1: Luokkaan kuuluvat tarvikkeet, joiden osallistuminen paloon on hyvin rajoitettua. Tuotteen savuntuottavuutta on rajoitettu.
Paloluokka Cfl - S1: Luokkaan kuuluvat tarvikkeet, joiden osallistuminen paloon on rajoitettua. Tuotteen savuntuottavuutta on rajoitettu.