Yritys


Värimiehet  - Pintamateriaalien erikoisliike

Tarinamme alkoi vuonna 1988, kun Aku Ryssy ja hänen poikansa Raimo ja Reima perustivat Seinäjoen teollisuusalueelle yrityksen nimeltä Värimiehet. Jo ennen tuota hetkeä, kolmikolta löytyi vankkaa osaamista maaleista ja pintamateriaaleista, jonka päälle liiketoimintaa oli hyvä lähteä rakentamaan. Ensimmäiset vuodet toimintaa pyöritettiin pienellä porukalla, pienemmissä tiloissa.

Kolmessakymmenessä vuodessa on ehtinyt tapahtua paljon. Enää toiminta ei yllä ainoastaan lähialueille, vaan jälleenmyyjäverkostomme kattaa koko Suomen. Vuosien varrella olemme kehittyneet maalikaupasta, alan merkittäväksi pintamateriaalien erikoisliikkeeksi. Yrityksen johdossa on Marko ja Mika Ryssy kolmannesta sukupolvesta ja joukkomme koostuu nyt jo yli kolmestakymmenestä alan ammattilaisesta. Vuonna 2014 avasimme oman myymälän myös Vaasan Kivihakaan.

Toimintamme kasvaessa myös varastovalikoimaamme kehitetään jatkuvasti, vastaamaan alan ammattilaisten tarpeisiin. Haluamme panostaa laadukkaisiin tuotteisiin, näyttävään esillepanoon myymälöissämme sekä ammattitaitoiseen ja nopeaan palveluun. Tarjoamme asiakkaillemme pintamateriaalineuvontaa ja autamme valitsemaan kohteisiin sopivat tuotteet. Laajasta valikoimastamme löydät mm. tapetit, laatat, lattiapäällysteet, maalit, listat ja tarvikkeet kaikenlaisiin tarpeisiin. Oma maahantuontimme ja laaja toimittajaverkostomme mahdollistavat persoonallisimmatkin ratkaisut. Varastostamme löydät lisäksi myös metalli-, puu- ja betoniteollisuuden maalit ja pinnoitteet.

Suuri keskusvarastomme takaa sen, että voimme tarjota asiakkaillemme luotettavan ja nopean toimituksen. Kuljetusautot lähtevät päivittäin varastoltamme kohti työmaakohteita niin lähialueille kuin satojen kilometrienkin päähän. Kohteet voivat vaihdella omakotitaloremonteista ja kerrostalokohteista aina sairaalasaneerauksiin asti.

Vuonna 2018 vietimme 30-vuotisjuhlavuotta. Näiden vuosien aikana olemme saaneet olla mukana toteuttamassa kauniita koteja, tyylikkäitä toimitiloja ja suuria stadioneita.