Maestro-maalisarja

Julkaistu: 25.04.2018


Maestro - sisämaalien ykkönen !

Maestro-maalisarjasta löydät täydelliset tuotteet sisämaalaukseen.Nämä korkealuokkaiset maalit soveltuvat erinomaisesti niin kodin maalareille kuin ammattikäyttöönkin. Kaikki Maestro-sarjan maalit ovat vesiohenteisia, helpoisti levitettäviä akrylaattidispersiomaaleja. Maalit ovat sävytettävissä sisämaalivärikarttojen sävyihin.

 

Maestro 3 - pohjamaali

Täyshimmeä pohjamaali sisätilojen maalaukseen. Maali soveltuu uusien ja ennen maalattujen puu-, betoni-, rappaus-, tasoite-, tiili- ja rakennuslevypintaisten sisäkattojen ja -seinien maalaukseen kun halutaan täyshimmeä pinta. Pohjamaalina sillä on hyvä päällemaalattavuus erikiiltoisilla dispersiomaaleilla. Maalaustuoteryhmä 211 ja 311 MaalasyRYL 2012. Kiiltoryhmä 6, täyshimmeä. Riittoisuus 5-8m²/l. Väri valkoinen (sävytettävissä vaaleisiin sävyihin, sävytarkkuus ei ole täydellinen). Pakkauskoot 2,7l. 9l. 18l.

 

Maestro 7 - seinämaali

Himmeä seinämaali sisätilojen maalaukseen. Maali soveltuu uusien ja ennen maalattujen puu-, betoni-, rappaus-, tasoite-, tiili- ja rakennuslevypintaisten sisäkattojen ja -seinien maalaukseen kun halutaan himmeä, kestävä pinta. Ei oviin, ikkunoihin eikä kalusteisiin. Loistavia käyttökohteita ovat esimerkiksi olohuoneet ja makuuhuoneet. Maalaustuoteryhmä 313 MaalasyRYL 2012. Kiiltoryhmä 5, himmeä. Riittoisuus 5-8m²/l. Värit perusmaali 1 ja 3. Pakkauskoot 0,9l. 2,7l. 9l. 18l.

 

Maestro 20 - remonttimaali

Puolihimmeä remonttimaali sisätilojen maalaukseen. Maali soveltuuuuusien ja ennen maalattujen puu-, betoni-, rappaus-, tasoite-, tiili- ja rakennuslevypintojen maalaukseen. Soveltuu pesun- ja kulutuksenkestävyyttä vaativien seinä- ja kattopintojen maalaukseen. Loistavia käyttökohteita ovat esimerkiksi eteiset ja keittiöt. Maalaustuoteryhmä 313 MaalasyRYL 2012. Kiiltoryhmä 4, puolihimmeä. Riittoisuus 5-8m²/l. Värit perusmaali 1 ja 3. Pakkauskoot 0,9l. 2,7l. 9l. 18l.

Puolihimmeä Maestro 12 - seinämaali saatavilla perusmaali 1 purkkikoossa 18l.

 

Maestro Premium - seinämaali

Himmeä sisämaali sisätilojen maalaukseen.Maali soveltuu uusien ja ennen maalattujenpuu-, betoni-, rappaus-, tasoite-, tiili- ja rakennuslevypintaisten sisäkattojen ja-seinien maalaukseen kun halutaan himmeä, kestävä pinta. Ei oviin, ikkunoihin eikä kalusteisiin. Tämä maali käy kaikkii huonetiloihin! Maalaustuoteryhmä 313 ja 314 MaalasyRYL 2012. Kiiltoryhmä 5, himmeä. Riittoisuus 7-10m²/l. Värit perusmaali 1 ja 3. Pakkauskoot 0,9l. 2,7l. 9l. 18l.

 

Tule käymään myymälässämme Seinäjoella tai Vaasassa niin sävytetään Sinulle unelmiesi värit!