Pikahaku / Tarkennettu haku

Tällä sivulla kerromme mitä Värimiehillä tapahtuu! Seuraa ilmoittelua.


Etsimme Vaasan tiimiimme vakituista tai määräaikaista VARASTOMYYJÄÄ!

Varastomyyjänä työtehtäviisi kuuluu asiakaspalvelu- ja myyntityöt, erilaiset myymälän työtehtävät sekä varasto- ja logistiikkatyötehtävät.

Eduksi katsomme:

 • Aiemman kokemuksen alalta
 • Vaasan paikallistuntemuksen
 • Ruotsin kielen osaamisen
 • Trukinajotaidon

Odotamme sinulta:

 • Asiakaslähtöistä työotetta
 • Oma-aloitteista ja huolellista työskentelytapaa
 • Reipasta asennetta ja yhteistyökykyä
 • Halua oppia uutta

Tarjoamme sinulle:

 • Nykyaikaiset työvälineet ja toiminnanohjausjärjestelmän
 • Viihtyisän työympäristön
 • Mukavan ja joustavan työporukan
 • Monipuolisen työn

Jätä hakemuksesi viimeistään 6.1.2020, mutta ole nopea sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Kalle Junttila, puh. 040-1547820.

Jätä hakemuksesi osoitteeseen kalle.junttila@varimiehet.fi

Värimiehet on vuonna 1988 perustettu maali- ja sisustusalan tukku- ja vähittäismyymälä. Toimintamme ydin on laadukkaisiin tuotteisiin ja erinomaiseen palveluun panostaminen. Laajasta valikoimastamme löydät mm. tapetit, laatat, maalit, listat ja tarvikkeet kaikenlaisiin tarpeisiin. Oma maahantuontimme mahdollistaa persoonallisimmatkin toteutukset! Merkittävän suuri osa valikoimastamme on saatavilla suoraan varastostamme ilman odottelua ja pitkiä toimitusaikoja. Varastostamme löydät myös metalli-, puu- ja betoniteollisuuden maalit ja pinnoitteet.


Black Friday-tarjouksia myymälöissämme!

Black Friday iski myös Värimiehille ja molemmista myymälöistä löytyy nyt upeita tarjouksia. Tarjoukset voimassa 28.-30.11.

- Kaikki varastokaakelit ja -tapetit -30 %.

- Varastosta poistuvat tapetit 5 €/rll.

- Varastosta poistuvia kaakeleita -50 %, jopa -70 %.

- Laminaattia, parkettia ja vinyylikorkkia tasarahalla.

Sekä vielä muita myymäläkohtaisia tarjouksia. Tule tekemään löytösi!


Vasaramessut Botniahallissa Vaasassa

Värimiehet löytää jälleen tänä vuonna Vasaramessuilta. Lokakuun lopussa pidettävillä messuilla Värimiehet on vihreässä ulkomuodossaan ekologisuuden ja luonnollisuuden kunniaksi. Kumppaneina messuilla meillä on kotimainen maalitehdas Coloria ja lattiapäällysteiden maahantuoja Korkkitrio.

Amorim Wise

Korkkitrio esittelee messuilla uutuustuotettaan korkkilattia WISEä. WISE on monikerroksinen lattiamateriaali, jossa korkin erinomaisia luonnollisia ominaisuuksia hyödynnetään entistä paremmin uuden teknologian ansiosta. Amorim-tehtaan tuotanto on saavuttanut ainutlaatuisen CO2-negatiivisen hiilijalanjäljen, jolloin yritys ja sen tuotteet torjuvat osaltaan globaalia ilmastonlämpenemistä. Luonnon kunnioittaminen on toiminnan perustana, ja siten tuotteiden ja niiden valmistuksen täytyy täyttää ympäristönsuojelun korkeimmat vaatimukset. WISE on valinta ympäristön puolesta ja ilman lämpenemistä vastaan.

WISE-lattiat takaavat puhtaan sisäilman. Useat sisäilmasertifikaatit todistavat WISE-tuotteiden turvallisuuden ja laadun. Lattiat täyttävät tiukimmatkin, yli 2 000 kemikaalilla testatut sisäilmastandardit. Korkin verrattomien ominaisuuksien ansiosta WISE-lattiat kestävät erinomaisesti iskuja, kulutusta ja vettä. Ne sopivat siten mainiosti myös julkisiin tiloihin, keittiöihin, eteisiin ja tietyssä määrin jopa märkätiloihin. WISE vaimentaa kopinaääntä jopa 53 %. Se on kimmoisa ja miellyttävän tuntuinen astua ja vähentää siten nikamiin ja selkään kohdistuvaa rasitusta. Täysin luonnonmukaisista raakaineista tehty WISE on myös PVC-vapaa!

Coloria Greenline

Coloria Greenline on vesiohenteinen, uuden sukupolven hajuton, muoviton, hengittävä ja ympäristöystävällinen sisämaali, joka omaa lisäksi antimikrobisen vaikutuksen eli ehkäisee homeen, bakteerien ja sienten kasvua. Greenlinella voit maalata puuta, kipsi- ja puukuitulevyä, erilaisia kiviaines-, tiili- ja tasoitepintoja, pinkopahvia jne. Uutta tai ennen erityyppisillä maaleilla maalattuja. Hyvän lämmönkeston ja tarttuvuuden myötä Greenlinea voi käyttää myös takkojen, palomuurien ja "pönttöuunien" maalauksessa. Koska Greenline on öljymaali, tulet pitämään myös sen maalattavuudesta; se on nimittäin erinomainen. Tuoteperheeseen kuuluu pohja- ja kattomaali, remonttimaali ja sisustusmaali.

Ympäristöystävällisten tuotteiden sarjaa jatkaa myös Colorian Öljyvaha, joka on vesiohenteinen, hajuton, myrkytön ja hengittävä luonnonöljyä ja vahaa sisältävä tuote. Sen käyttökohteita ovat erilaiset puupuhtaat pinnat kuivissa ja kosteissa sisätiloissa: hirsi- sekä paneelipinnat, ovet, ikkunat, huonekalut sekä puulattiat. Huomioitavaa tässä öljyvahassa on se, että se on myös päälle maalattavissa. Tätä ominaisuutta ei ole ollut vastaavissa tuotteissa ikinä.

Tule moikkaamaan meitä osastolle B 410. Messut ovat avoinna 26.-27.10. klo 10-17

Seuraa myös Värimiehiä Instagramissa ja Facebookissa. Arvomme jälleen messulippuja!

Nähdään Vasarassa!


 
 
Värimiehet Pytinkimessuilla!
 
Tämän vuoden messuilla teemanamme on ekologisuus ja luonnollisuus. Sen kunniaksi myös logomme on tehnyt vihreän muodonmuutoksen.
Teeman mukaisesti esittelemme messuilla uuden ja ainutlaatuisen Wise -korkkilattiamalliston. Wise on ensimmäinen PVC vapaa ja kosteudenkestävä korkkilattia markkinoilla. Se onkin kenties maailman ympäristöystävällisin lattia. Sen hiilijalanjälki on negatiivinen eli sen vaikutus ilmastoon on positiivinen. Wise on myös käyttöominaisuuksiltaan ylivoimainen. Kosteudenkestävyyden lisäksi Wise lattia on lämmin, sillä on hyvä iskunkesto ja erinomaiset akustointiominaisuudet. Messuilla voit tavata tehtaan edustajan, jonka kanssa voit keskustella lisää Wisen erinomaisista ominaisuuksista. 
 
Osastollamme on edustettuna myös maalitehdas Coloria, jonka Greenline-sarjan tuotteet ovat vesiohenteisia ja ympäristöystävällisiä. Tuoteperheeseen kuuluu pohja- ja kattomaali, remonttimaali ja sisustusmaali. Kaikki tuotteet ovat hengittäviä, hajuttomia ja 100 % muovittomia. Tuotteet ovat myös antimikrobisia eli estävät homeen, bakteerien ja sienten kasvua. Ympäristöystävällisten tuotteiden sarjaa jatkaa myös Colorian Öljyvaha, joka on vesiohenteinen, hajuton, myrkytön ja hengittävä luonnonöljyä ja vahaa sisältävä tuote. Sen käyttökohteita ovat erilaiset puupuhtaat pinnat kuivissa ja kosteissa sisätiloissa: hirsi- sekä paneelipinnat, ovet, ikkunat, huonekalut sekä puulattiat. Huomioitavaa tässä öljyvahassa on se, että se on myös päälle maalattavissa. Tätä ominaisuutta ei ole ollut vastaavissa tuotteissa ikinä.
 
Värimiehet löydät Pytinkimessuilta osastolta 3e1. Messut ovat auki lauantaina ja sunnuntaina klo 10-17. Seuraathan meitä myös Instagramissa niin osallistut messulippuarvontaan!
 
Tervetuloa messuille! 
      
 

 
Lue Ilkan tekemä juttu meistä ja kylpyhuonetrendeistä klikkaamalla kuvaa!