Pikahaku / Tarkennettu haku

Tällä sivulla kerromme mitä Värimiehillä tapahtuu! Seuraa ilmoittelua.

 
 

 
 

 
 
 

 
 
Värimiehet Pytinkimessuilla!
 
Tämän vuoden messuilla teemanamme on ekologisuus ja luonnollisuus. Sen kunniaksi myös logomme on tehnyt vihreän muodonmuutoksen.
Teeman mukaisesti esittelemme messuilla uuden ja ainutlaatuisen Wise -korkkilattiamalliston. Wise on ensimmäinen PVC vapaa ja kosteudenkestävä korkkilattia markkinoilla. Se onkin kenties maailman ympäristöystävällisin lattia. Sen hiilijalanjälki on negatiivinen eli sen vaikutus ilmastoon on positiivinen. Wise on myös käyttöominaisuuksiltaan ylivoimainen. Kosteudenkestävyyden lisäksi Wise lattia on lämmin, sillä on hyvä iskunkesto ja erinomaiset akustointiominaisuudet. Messuilla voit tavata tehtaan edustajan, jonka kanssa voit keskustella lisää Wisen erinomaisista ominaisuuksista. 
 
Osastollamme on edustettuna myös maalitehdas Coloria, jonka Greenline-sarjan tuotteet ovat vesiohenteisia ja ympäristöystävällisiä. Tuoteperheeseen kuuluu pohja- ja kattomaali, remonttimaali ja sisustusmaali. Kaikki tuotteet ovat hengittäviä, hajuttomia ja 100 % muovittomia. Tuotteet ovat myös antimikrobisia eli estävät homeen, bakteerien ja sienten kasvua. Ympäristöystävällisten tuotteiden sarjaa jatkaa myös Colorian Öljyvaha, joka on vesiohenteinen, hajuton, myrkytön ja hengittävä luonnonöljyä ja vahaa sisältävä tuote. Sen käyttökohteita ovat erilaiset puupuhtaat pinnat kuivissa ja kosteissa sisätiloissa: hirsi- sekä paneelipinnat, ovet, ikkunat, huonekalut sekä puulattiat. Huomioitavaa tässä öljyvahassa on se, että se on myös päälle maalattavissa. Tätä ominaisuutta ei ole ollut vastaavissa tuotteissa ikinä.
 
Värimiehet löydät Pytinkimessuilta osastolta 3e1. Messut ovat auki lauantaina ja sunnuntaina klo 10-17. Seuraathan meitä myös Instagramissa niin osallistut messulippuarvontaan!
 
Tervetuloa messuille! 
      
 

 
Lue Ilkan tekemä juttu meistä ja kylpyhuonetrendeistä klikkaamalla kuvaa!